Redaksjonen

Vårt team

Redaksjonen som gir deg beste rente

Her kan du lese mer om duoen bak Besteinnskuddsrente.no. For å lese mer om hvordan siden fungerer kan du lese mer om oss. Vi har også en kontaktside du kan benytte om du ønsker å ta kontakt med oss.

Lars Johansen

Med en spesiell interesse for økonomi, renteutvikling og jakten på den beste renten, grunnla Lars Johansen nettstedet, besteinnskuddsrente.no med slagordet:

«Det skal være enkelt å finne den beste renten.»

Lars Johansen – Besteinnskuddsrente.no

Etter å ha søkt rundt på nettet uten å finne klare svar, bestemte Johansen seg for å ta saken i egne hender og opprettet dette nettstedet for å hjelpe andre i samme situasjon. Hvis du kun ønsker å vite hvilken bank eller finansinstitusjon som tilbyr den beste innskuddsrenten, trenger du ikke lenger å bruke unødvendig tid på leting.

Johansen har en variert bakgrunn med hovedfokus på SaaS-løsninger og tjenester for å sikre overholdelse av internasjonal lovgivning, som WCAG, GDPR, ESG og Åpenhetsloven. Han hadde en sentral rolle i skapelsen av Transparency Gate og har betydelig erfaring med å hjelpe selskaper til å lage gode løsninger. ‘Det er kanskje her hans interesse for makroøkonomi har sitt opphav.

Christopher Lie

Christopher Lie, med en mastergrad i Business & Finance fra BI Oslo, har gjort en enestående innsats med å sikre kvaliteten på dataen på vårt nettsted. Han har en spesiell interesse for kapitalforvaltning, investeringsfond, aksjer og obligasjoner, og betrakter innskuddsrenten som en av de første og mest betydningsfulle faktorene som folk bør vurdere i sin personlige økonomi.

Lie har en ambisjon om å bidra med sin ekspertise for å gjøre nettstedet så informativt og nyttig som mulig, slik at flest mulig kan dra nytte av det i en ellers kompleks økonomisk verden.